Thursday, July 30, 2009

frust then focus!!

rasa macam tak layak nak tulis. rasa macam nonsense je feeling ni.rasa macam wth..!!!
pergi2 jauh..sesungguhnya kasih ku pada yang maha Esa.mesti focus..okeh tomoko..stay focus!!!
focus

focuss

fooocussssssssss...

but then,still deep inside there..blazing,sharp,....it's hurt weh!!!adoyai...

sakit tak?

"Dia maha mengetahui apa yang terbaik untuk hamba2 Nya..."u got 2 believe then!

"setiap muslim itu bersaudara"...takkan lepas ikatan ini walau ia sakit.

"u deserve the better 1" -a friend...emmm.thanks!!!

"tomoko...i'm i love with tut utuutuututut"..hye,u hurt me but u never knew.!!

p/s:stay away..beware!!!

Monday, July 20, 2009

bismillah..

hare and mullen!tadi sepupu aku message dan tanya maksud hare and mullen..aku?ops..bunyi macam peribahasa, tapi awat pendek sangat?!!(please baca dengan nada iklan power root "kenapa banyak sangat?") tapi macam susah je meaning dia ni,kenapa aku tak pernah dengar pun. okeh, aku pun cari-cari dalam kamus tebal dan free aku tuh..then jumpalah ia. rupanya arnab dan kerang!!cheescake tol!

song of this week: rythm si jantung hati-ukays. listening to the bits of guitar at starting of the song. so cool neh!!!...dengar je deh. mesti masuk kanan dan keluar kiri. nak masuk kiri pun tak apa asalkan keluar kanan.kalau nak keluar dari sama arah juga tak apa...the point here "jangan nak jiwang pula." wait..siapa pandai main gitar dengan rentak cool itu??waa...so sejuk!!

perasan tak hari makin panas. pagi- pagi dah makin panas. tak sejuk macam dulu. kalau kat kampung aku pagi- pagi still tak nak mandi lagi sebab sejuk tapi sekarang dah terpaksa mandi sebab dah berpeluh tanpa berbuat apa- apa. otw pergi kelas dah terasa panas.. dulu okeh jea. pergi kelas dulu masih rasa begitu energetic macam anak azizah arifin selepas minum air bio aura tuh. tapi sekarang macam dah lesu dan tidak bermaya. sebab bumi kita makin tua..kesan penipisan o3 dah makin nampak. patutlah USM ini dah begitu berusaha mengurangkan eh menghilangkan straw dari kacamata warga USM. plastik juga dah tak ada. betul2..

notabawah: siapa yang nak masuk klinik esok sila makan pagi aka breakfast. ini untuk mengelakkan wujudnya irama sahut menyahut di dalam bilik kedap bunyi lantaran meminta untuk di isi.. sesungguhnya irama itu tidak se cool rythm si jantung hati!!!