Sunday, February 28, 2010

Bismillah..

banyak sangat cerita sampai tak tahu nak tulis apa.

perempuan kalau mood swing memang tak tahu kenapa tiba tiba terjadi mood swing macam yang entah apa2 entah...

dah lama rasa tak tengking orang sampai bila tetiba tertengking sampai rasa bersalah..ooo!

makanan hotel yang menarik tertarik kau memang debom tuh sangat menarik hati perut buncit neh!!but Alhamdulillah..

ooo pasal previous post..heheheee.aku dah sembuh dari tak tenang!tahniah pada mctat sebab dia pun kuat juga...

sebenarnya bila kita tak tahu apa sebenarnya yang kita nak, kadang2 bila MUNCUL benda yang kalau TAK ADA tak apa, kalau ADA itu satu bonus...oh maksud aku that thing is not a priority..
maka hati mulalah fikir wah that is what i'm really need!!!instead of what is really i want...

bak kata momma Odie....

You got to dig a little deeper
Find out who you are
You got to dig a little deeper
It really ain't that far


momma Odie tu seorang yang completely blind but she knows 'need' and 'want' are completely different...

~~~~~~~credit to Princess Frog

1 comment:

NadBaik said...

sangatlaa setuju statement yang pertama. mood sways ngan aku skali macam sways. gagaga~