Saturday, April 17, 2010

timeless

bismillah..

malam jumaat lalu kami mengadakan parti liar..

oh no?
malam jumaat?
parti liar?

well..biasala bagi budak2 kemaruk nak exam.

theme:cacamerba..chaotic syndrom
venue:atas tanah bawah rembulan..lighting kena sayup2 baru LIAR!
target:girls ppsk 3rd year yang bersungguh2 mahukan final exam

cacamerba theme adalah bagi berdasarkan pakaian yang kau pakai yang kau tak mahu orang lain tengok keselekehan pakaian itu. seluar tidur campur baju kemeja formal, seluar pendek dengan kasut dan tudung seperti makjah menjual etok..ok..itu pun boleh kira cacmerba.dan...arghhh..malas nak taip

memandangkan ia parti liar maka gambar amatla secret and confidential. even dalam facebook juga tidak dipublishkan. untuk menjaga peribadi personaliti yang berpakaian unik.oh dan ada juga award untuk princess chaotic dan pastinya AKU tak menang award tu..princess chaotic sangat 'debumbak debum' kalau di publish kan maka, oh tak dapat ditaipkan kedumbak debum itu.


oklaaa..gambar ni je tak la nampak liar sangat.ok..sekarang dah publish..mereka je tak ikut tema.DEGIL!dan nampak sedikit bayangan tangan princess chaotic itu

Timeless
Don’t let it fade out of sight
Just let the moments sweep us both away
Lifting us to where
We both agree
It’s just timeless

notakaki:really enjoy that party..!!!

3 comments:

lunar wolf said...

..owh..gini r saing!!..party tak ajak..parti liar plak tue~

tomoko said...

hang kan tak liar!wakpe ajak

~tukangmasak~ said...

atik!!!!!!!!!!!!!!!!!
is dat u????
wah wah wah....
^^