Monday, May 17, 2010

isnin

bismillah

kena tinggal dengan roomate lagi. hari hari tidur seorang. dan setiap malam akan berbunyi suara kucing yang seperti baby menangis.aku tak kisah bila kena tidur seorang..tapi terkisah bila ada suara kucing seperti baby itu.tapi tak TAKUT!tapi sepatutnya tak payah la kucing tiru bunyi baby menangis, seharusnya kekalkan dengan bunyi comel miau miau anda tu. tolongla

.....
apabila seorang baby 2 bulan dan kedua ibubapa datang untuk membuat hearing screening dalam klinik, aku terasa macam happy tetiba.

baby, ibu dan bapa.

lengkapkan.?

bayangkan baby seorang dalam tong sampah?

taklengkap.

baby, ibu dan bapa dalam tong sampah.baru lengkap!

tak payah susah2 tanya baby siapa dalam tong sampah..

3 comments:

hanisah said...

baby, ibu dan bapa dlm tong sampah.lengkap.

nur hanisah azmi likes this. =D

INFINITY said...

Bravo bravo bravo. Ahahahahhaha. Nanti anak aku, aku nak suh mu screeninglah.










Eh, takleh. Nanti anak aku menangis tengok mu. Muahahaha.

lunar wolf said...

..lengkap!!!

..takut tidoq sorang tok sah dok slh kan kucen naaa~