Sunday, May 2, 2010

tugas yang aku suka!

1. adakah anda merasakan anda hot?

opkos..kamu ingin merasa HOT seperti saya?? type HOT and send to my number okeh!

2. upload wallpaper pc/laptop anda gunakan sekarang


3. cerita pasal gambar ini.

umpama seseorang sedang menunggu aku.sambil menadah doa.orite..i datang sekarang!


4. kali terakhir makan pizza?

adalah pada kali terakhir minum air pepsi!

5. lagu terakhir anda dengar?

nota cinta-saujana

6. apa anda buat sambil menyelesaikan tag ini?

menaip kat keyboard?kot?ke apa?soklan xjelas..

7. selain name sendiri, anda dipanggil dengan name ape?

tikah!

atik!

ika!

kak ekah!

comel gebu comel dan gebu!

x..yang last tu aku panggil kucing yang xberak merata2

8. tag 5 orang yang anda nak tag

1. nani 2. nadiah 3.bibi 4.mctat 5. sesiapa yang abes exam

9. siapa no 1 anda? no 2?

nani adalah hanani..orang first yang aku kenal dan kawan and stay kawan and geng and bolok,and suka tidow jugak masa sekolah menengah dulu.sebab aku tegur tudung dia bolok kot..eh ke dia tegur tudung aku cemar..arghhh,yang pasti dia pakai tudung dan lipat tudung sempaimukanampak bulat dulu.anyway,,miss her!

nadiah pun kenal masa sekolah juga. dan sekarang jadi coursemate audiology ni dan dia sangat baik dan baik dab baik dan baik..dan orang first yang tahu aku ada blog..hee..bumi takluas pun.aku teringat satu cerita, pasal nadiah..ada sorang kawan tanya aku masa dekat usm ni,

orang itu: eh,nadiah tu ketuapelajar (kp) eh dulu?
aku: eh..taklah.orang lain rasanya..
aku?balik rumah dan cek majalah sekolah masa form 5..
dan muka nadiah ada kat kata2 aluan ketua pelajar!!!arghhhh...bengom mu atikah.kp sendirik tak ingat!!!


10. katakan sesuatu pade no 5

balik baliklaaaa..dah habisexam pon.!buat tag ni dulu yek

11. no 3 ade hubungan dengan siapa?

oho...nak aku sebut ke?terang2 kat sini?oho oho oho..skandalhangat!

12. kata kata cinta pada no 4

aku cinta sama kamu..sangat2!!!!
oooo yes..akhirnya terluah juga.thanx tag!

13. berikan 5 perkara yang anda tahu orang yang tag anda

tea o ais limau
sundae choc
eskrem
mempelam depan dm2
cekodok bilis!

4 comments:

~tukangmasak~ said...

ngahahahha...
gapo tik gapo??????

tomoko said...

eleh...
kang aku tulis kang!!
dan mssukkan link die skali kang..
kang...

lunar wolf said...

..musti budak tag tue sgt baek kan..ermmm..nk jumpa r~

Izzahsakinah said...

1. ngeh3.

2. ahh. abes exam ade lagi esaimen.
tekanan tekanan -___-" (lalala)

3. selamat bbq male nih. wuwu~