Tuesday, June 8, 2010

kebesaranMU

layan lagu st12.best2..

siapa usaha lebih dia la dapat lebih
kau nak kecoh-kecoh dapat rendah apesal?
kau ada usaha lebih ke?
kalau tak ada, jangan banyak songeh.

ok.
kalau siapa dah lebih usaha dan dapat macam tak berbaloi?
so what?
result je pun.
positip okeh
mungkin kalau kau dapat tinggi kan takaBBur lak

ok senang cerita
apa yang dia dapat adalah yang terbaik yang Allah bagi
kau tak yakin dengan Allah ke?

say it loud..!!!

Thursday, June 3, 2010

ya indah aku rindu kamu

bismillah

sangat

masa dulu yang tak perlu fikir masalah

masa muda yang sentiasa gelak ketawa,menangis kadang2

masa dulu yang tengok kartun dan power rangers dan oggy and cockroaches

masa dulu yang buku2 mewarna dan isikan tempat kosong dan cari benda tersembunyi

masa dulu kalau pergi pantai boleh mandi buka baju

ohhh..

masa sekarang.

juga bakal dirindui

sangat menyampah bila dengar kanak2 menangis meraung2 dalam klinik dan nampak macam "eeeiii over giler budak ni nanges, nak buang taik telinga je pon, "

tapi dalam hati jeles sebab sekarang aku dah tak boleh menangis macam tu lagi
jangan mengeluh okeh.positip!