Thursday, June 3, 2010

ya indah aku rindu kamu

bismillah

sangat

masa dulu yang tak perlu fikir masalah

masa muda yang sentiasa gelak ketawa,menangis kadang2

masa dulu yang tengok kartun dan power rangers dan oggy and cockroaches

masa dulu yang buku2 mewarna dan isikan tempat kosong dan cari benda tersembunyi

masa dulu kalau pergi pantai boleh mandi buka baju

ohhh..

masa sekarang.

juga bakal dirindui

sangat menyampah bila dengar kanak2 menangis meraung2 dalam klinik dan nampak macam "eeeiii over giler budak ni nanges, nak buang taik telinga je pon, "

tapi dalam hati jeles sebab sekarang aku dah tak boleh menangis macam tu lagi
jangan mengeluh okeh.positip!

3 comments:

DarkArtz said...

hmmmmm......
kau memang bukan kecik ke???
har3.........

takyah le jeles ngan dak kecil yang menangis.......
kita kecik dulu dah cukup nanges dah kan???
huhuhu.......

sherypah said...

pergghhhh atik...
ayat bkn men tinggi...goGog0!!!

tomoko said...

dark artz:ak kecik tp dlm ati ada taman!huhuhuuu..

pah:gapo gak pah.ak kn A1 bm dlu.biase bro!