Tuesday, July 13, 2010

masihkah?

bismillah

hai everybody!!eh no, every eye...and soul! welcome back to my hommy tommy blacky blog..i miss u all damn much.hope u all don't miss me because i dont like be missed by somebody.

hebat tak starter aku.?ngeh!


ok hari ni mungkin aku akan berterus terang dengan bersuluhkan kebenaran yang aku sudah dimiliki.

oleh siapa?si dia..bila aku kenal?baru baru ni je.tapi tak sangka cepat sangat aku terpaut.dia orang biasa je bukan lah kerabat diraja or anak somebody.rasa dimiliki bila aku tahu minat nya dan aku sangat sama iaitu bola.entahlah, harap jodoh kami kekal..bila dia sangat busy untuk contact aku,tak apa aku faham akan kerjaya dia.tapi biasalah perempuan nak juga dia care pasal diri kita kan?tapi kalau hubungan ni atas dasar kasih sayang dan persefahaman mungkin ia akan lagi terasa nikmatnya..


kenapa aku reveal semua ni?sebab aku tak nak ada siapa2 perempuan di luar sana atau kamu2 yang membaca luahan hati aku ini cuba2 nak contact atau nak simpan gambar dia.awas kamu!!!

oh Mesut Ozil!!!


with creamy memmy love

---your love,tomoko

takde kerja.!

6 comments:

Izzahsakinah said...

ketua kelas! =p

INFINITY said...

Oh, mamat macam ada hyperthroid. Hehhehhee.

tomoko said...

haik!!!

ai ai ai..ape hyperthyroid neh.ensem ape..

Leyl said...
This comment has been removed by the author.
han.nan.ni said...

ikaaaaaaaaaaaaa...
haha.sori2.komen leyl td tu aku yg post.kwn aku punye.tsalah sign in td.

ni haaa
mu ingt lagi x.WC 2002 dulu.
masa time kita form 2
hoho.bes gile kot time tu.
mmg aku hantu bola la

aku duk minat tomasson denmark tu
yumni plak minat klose germany tu
mu dulu ade ke minat sape2??

haha.adei
smgt gile kot tgok bola kt bilik tv
^______^

tomoko said...

nani!!!!!!!!
aku ingat lg weh..
bilik tv bwh asrama A.
besumgoh molep
mase tuh dok minat2 player.
aku minat klose yumni tuh..hahhahahhaa
bukan tgok game sgt tgok player hensem jah..
tp rindu sgt klo ingt2.
heee