Thursday, June 16, 2011

hebat sangat

Dulu aku pernah bercita2 nak jadi seorang hacker. Tapi bila difikir2 balik masa buat belajar dulu, guna spss and adobe photoshop, dah banyak kali aku caci dan hina laptop seperti dia ada hati nak terasa.. aku dah lupakan cita2 tu.

Nak2 bila aku baca hacker masuk websites gov dan hack dengan jayanya. Kononya mereka tak puas hati bila SKMM block websites kesukaan mereka.
Lagi satu aku tak faham dengan hackers ni, kalau dah hebat sangat maka logiklah mereka dapat hack balik website yang telah di block oleh gov kan. Daripada buat kerja nak hack websites gov yang dah sah2 ramai lagi nak guna pakai. Kan namanya menyusahkan orang. Apa kes nak hack Jobmalaysia? nampak sangat suka populariti dan kontroversi. Try praktik tagline melodi "kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi" kan ada juga gunanya.

cek websites yang hacker hack

cek websites yang gov block

Sila jangan hack website ini. Haha..

1 comment:

Nadiah said...

Propa utk mengalih isu2 lain? Jeng3.