Thursday, June 14, 2012

Bola ke hape tidur tetap diutamakan

Euro 2012 ni buat aku teringat memori tengok Euro 2008 kat hotel somewhere in Jerteh. Plan nak tengok final sama2 jadi budak bilik sebelah akan menyusup bilik kami yang jadi port  pukul 3 pagi sebab konon2 tak boleh setinggan lah. Jadi sebab nak feel seludup2 sama macam zaman asrama dulu gigih budak bilik sebelah bangun pagi2 bawak bantal ketuk2 bilik kami then masuk bilik hanya untuk menyelit dalam selimut tidur berjemaah sampai subuh.

Tengok berita je result malam tu. Ceh.

No comments: